Nearchus logo

[25/9/2014] In 1990 -een jaar na onze oprichting- hebben we de Nearchus Consumenten Kring opgericht. Het was een poging ‘de consument’ (dat is: degene voor wie wij hier bezig hopen te zijn) nader bij onze activiteiten te betrekken. Leden van de Nearchus Consumenten Kring betalen een inlegbedrag (€ 50,00 of meer) dat als een tegoed geboekt wordt. Met dat tegoed kunnen de leden op elk gewenst moment boeken (of andere artikelen) bestellen in onze webwinkel www.abc-antroposofie.nl

De waarde van de bestelling wordt afgetrokken van het tegoed, en dat tegoed wordt door het lid weer verhoogd als het in de buurt van € 0,00 komt. Uitstappen uit de consumentenkring kan ook op ieder moment: dan wordt het tegoed teruggestort, of aangevuld tot € 0,00en daarmee is alles klaar.

Op deze manier voorzien de leden van de Nearchus Consumenten Kring de uitgeverij al 25 jaar lang van een werkkapitaaltje van zo’n 2.500 tot 3.000 euro. En dat is heel fijn, want werkkapitaal is onontbeerlijk – zeker waar het gaat om het financieren van de uitgave van antroposofische literatuur.
Nu het begrip ‘crowd funding’ links en rechts opduikt, brengen wij het bestaan van de Nearchus Consumenten Kring maar weer eens extra onder de aandacht. We zouden graag wat ruimer in het werkkapitaal zitten, want er zijn op dit moment ruim 20 nieuwe uitgaven in voorbereiding!

Door uw deelname aan de kring draagt u daar heel concreet aan bij!
Via de link hieronder opent u een brochure met nadere informatie.

brochure_nck_def