Sigune - een nieuw imprint

Ons fonds wordt steeds omvangrijker en gevarieerder. Zowel inhoudelijk, als wat betreft de vorm waarin onze uitgaven verschijnen. Sinds een aantal jaren proberen we daarin enige zichtbare ordening aan te brengen door met verschillende imprints te werken.

We hopen daarmee aan een zekere herkenbaarheid te werken. Zodat de lezer enigszins een beeld kan ontwikkelen van wat hij kan verwachten als hij een uitgave van bijvoorbeeld ons imprint Adventum in handen heeft, en ook verwacht dat titel A of B niet onder ons imprint Kolisko verschijnt maar onder ... - Maar door de gestage groei en uitbreiding van ons fonds is het af en toe ook puzzelen: onder welk imprint moet deze of gene nieuwe titel verschijnen?
Al langere tijd leeft ook het plan om nog weer een (voor ons) nieuw inhoudelijk gebied te betreden, en dat betekent ook: een nieuw imprint. Voor de eerste, en toekomstige uitgaven met of over sprookjes, de grote mensheidsverhalen en andere wezenlijke 'verhalen', hebben we een nieuw imprint geïntroduceerd onder de naam Sigune.
Onze vormgeefster Mariëtte van Est maakte een passend logo. En vandaag verscheen de eerste uitgave onder dit imprint: Tussen Wodan en Widar van Alice Woutersen-van Weerden. En er gaan er meer volgen!