Slagkracht!

Ergens in, vermoedelijk, 1992 richtten we de Nearchus Consumenten Kring op. De bedoeling was tweeledig: via de leden van de Kring  hoopten we meer inzicht te krijgen in de behoefte van ‘de klant’. En daarnaast: door de ‘vooruitbetalingen’ van de leden bouwden we een beetje ‘werkkapitaal’ op.

En werkkapitaal is wel nodig in het uitgeven van antroposofische boeken. Voordat een boek er is en verkocht kan worden, is er al een boel tijd en geld geïnvesteerd. Het tempo waarin die investering terugkomt, verschilt sterk van boek tot boek. Soms komt de investering nooit (helemaal) terug. Soms wel. Omdat we met kleine oplages werken - de vraag naar antroposofische literatuur is beperkt - werken we in economisch beschouwd taaie omstandigheden.

Maar omdat we dat al sinds 1989 doen, en steeds méér nieuwe titels kunnen laten verschijnen, wanhopen we niet. Integendeel! Op dit moment telt de lijst met titels die we in voorbereiding hebben 32 boeken.

De leden van de Nearchus Consumenten Kring leveren daaraan een essentiële bijdrage. In de afgelopen 10 dagen kwamen er 26 nieuwe leden bij; in totaal telt de Kring 483 leden. Samen hebben ze (we kunnen dat bedrag van dag tot dag volgen) € 28.165,50 vooruitbetaald.
Daarmee voorzien ze ons van slagkracht die wij omzetten in nieuwe antroposofische titels!

KLIK HIER voor nadere info over de Nearchus Consumenten Kring