Gepresenteerd!

Maar liefst 150 mensen waren vrijdagmiddag 12 mei aanwezig op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen, waar het nieuwe boek van Michiel Rietveld werd gepresenteerd.

In zijn nieuwe boek beschrijft Michiel op kleurrijke wijze zijn leven en werken, dat zich decennialang afspeelde op Kraaybeekerhof, waar hij in de jaren '70 van de vorige eeuw het 'informatiecentrum voor biologisch-dynamische landbouw' begon. Dat groeide in de loop der jaren uit tot een centrum voor de biologisch-dynamische landbouw in Nederland, waar enerzijds werd gewerkt aan het inrichten en ontwikkelen van het landgoed - met groente- en fruitteelt, restaurant, koeien, kippen, bijen, belevingstuin, ... - en aansluitend een stroom van cursussen en opleidingen over landbouw, voeding, de sterrenwereld en nog veel meer.

Het boek bevat kleine maar veelbetekenende levensgebeurtenissen; grootse inzichten over de mens, zijn ontwikkeling, de kosmos; verhalen over dramatische bestuurscrises en financiële problemen, medewerkers, cursisten en nog veel meer.

De boekpresentatie werd druk bezocht, onder meer door vele oud-cursisten en medewerkers en had, met het mooie weer, het landgoed in bloei, en prikkelende bijdragen van o.m. Koos Bakker en natuurlijk Michiel zelf, een feestelijk karakter.