Vragen is een kunst

Vragen is een kunst

ABC Opvoedwijzer 2

Voordat problemen kunnen worden opgelost moeten ze eerst in gesprek gebracht kunnen worden. Die logische eerste stap... is echter soms wel eens moeilijk. Misschien juist als het gaat om je kinderen en hun eventuele problemen. Hoe kaart je die op een goede manier aan met hun leraar?
In deze ABC Opvoedwijzer laat Christine Gruwez zien hoe je kan beginnen bij de eerste stap: het helder maken van de communicatie. Wat kun je daar zelf aan bijdragen?
(Brochure, 24 pagina’s) VAN 4,75 VOOR 2,50

Rondom de vragen van opvoeding en onderwijs leven vele vragen, zeker ook tussen ouders en leerkrachten. Maar het blijkt in de praktijk wel eens lastig om deze vragen op een zinnige manier samen te kunnen bespreken. Ligt het er aan dat het om je kinderen gaat? Of voel je je als leerkracht als een schoolkind tot de orde geroepen?

Christine Gruwez geeft een weg aan om helder te blijven communiceren. Want één ding staat vast: communiceren op zich lost de problemen niet op maar zónder communicatie gaat het zeker niet! (Een verkorte heruitgave van Vragen is een kunst, uitgegeven door de Rudolf Steiner Academie te Antwerpen)

Nearchus CV, 2008

[info van de uitgever]

ISBN 9789073310544

2,50