Het geheim van de twee Jezuskinderen

[24 september 2019]
Verschenen:
Het geheim van de twee Jezuskinderen
Hans Stolp

Een oud geheim komt aan het licht: tweeduizend jaar geleden waren er twéé kinderen die beide Jezus heetten. Over het ene kind vertelt het Evangelie van Mattheus, over het andere het Evangelie van Lucas. Het ene kind stierf toen het twaalf jaar oud was en inspireerde het andere, ja, leefde in dat andere kind voort.

De Essenen kenden dit geheim, evenals middeleeuwse schilders als Rafaël en Michelangelo. Ook Leonardo da Vinci vertelt – voor wie ogen heeft om te zien – over de twee Jezuskinderen. En honderd jaar geleden was het Rudolf Steiner die dit geheim weer in de openbaarheid bracht.

In dit boek wordt dit oude, esoterische geheim toegelicht. Het is een geheim dat diep ontroert en een nieuw zicht geeft op de gestalte van Jezus.

Paperback, met afb. in kleur, 189p
ISBN 9789492326386
€ 17,50

U kunt het boek HIER bestellen

Hans Stolp: Leven met engelen

[23 augustus 2018] Verschenen onder ons imprint Adventum:


Hans Stolp
Leven met engelen

Wij zijn omgeven door Engelen, altijd en overal. Steeds meer mensen ervaren die nabijheid van de Engelen. Anderen maken bijzondere momenten mee waarin een Engel een wending aan hun leven geeft.

Engelen geven ons bemoediging, troost en inzicht. Andersom kunnen wij hen ook iets ‘geven’: onze liefde en dankbaarheid zijn voor de Engelen kostbare gaven.

Van oudsher werd ons door ingewijden doorgegeven hoe de wereld van de Engelen eruit ziet. In dit boek worden negen groepen Engelen beschreven, die alle hun eigen taak hebben in het kosmisch bestel.

Onze tijd wordt in het bijzonder geïnspireerd door de Aartsengel Michaël. Wanneer wij ons bewust worden van die inspiratie kunnen wij zowel onszelf beter begrijpen, evenals de tijd waarin wij leven. Daarmee rijst ook het bewustzijn voor het doel waarmee wij op aarde kwamen.

Tot en met dinsdag 28 augustus a.s. brengen we geen portokosten in rekening (binnen Nederland) wanneer u deze uitgave bestelt via onze webwinkel.

De tel bijhouden

stolp_vergeving_voorplat_web(17-8-2015) Is dat veel, negen nieuwe titels in het lopende kalenderjaar?
Voor ons doen wel.
In de 26 jaar van ons bestaan hebben we 103 uitgaven doen verschijnen – dus als wij nu, in de achtste maand van het jaar, onze negende nieuwe uitgave kunnen presenteren, dan gebeurt er hier achter de schermen heel wat! De eerste uitgave van deze auteur bij onze uitgeverij (en daarbij blijft het niet!):

Hans Stolp
De genezende werking van vergeven
Mensen doen elkaar veel leed. Wie leed aangedaan is, komt voor de vraag te staan hoe je daarmee om kunt gaan. Het leed verdringen? Slachtoffer zijn en blijven? Of de weg naar vergeving zoeken?
Vergeven kan betekenen: helen. Zowel degene die vergeeft als degene die vergeven wordt kunnen weer ‘heel worden’ als er werkelijke vergeving kan plaatsvinden.
Leren vergeven is het bewandelen van een inwijdingsweg. In dit boek beschrijft Hans Stolp wat werkelijke vergeving is en hoe je de weg naar vergeven kunt betreden.
(paperback, 130 pagina´s, 15,75)

Overigens: via onze webwinkel betaalt u tot en met 23 augustus a.s. geen verzendkosten (binnen Nederland) als u deze uitgave bestelt.

Duurzaam?

stolp_vergeving_voorplat_webModerne media zijn snel. En wie vol nieuwsgierigheid is – een op zich mooie eigenschap – kan er de handen vol aan hebben: volgen wat er in de media speelt. Maar ja, een beetje rustiger, en de dingen wat uitgebreider onderzoeken, dat heeft óók wat.
Een boek lezen, bijvoorbeeld!

Maar ook in de wereld van het boek gaat alles steeds sneller. Een stroom van nieuwe boeken trekt aan ons voorbij. Vangt een boek niet voldoende aandacht? Dan is het al gauw klaar met een boek en wordt het met besliste drang naar het einde van zijn levenscyclus geholpen (dat noemen we in het boekenvak: verramsjen). Of het is op een gegeven moment gewoon op, uitverkocht, en verdwijnt. Want de vraag naar het boek is te klein om een nieuwe druk te realiseren.

Wij proberen daar wat anders mee om te gaan en houden boeken zo lang mogelijk beschikbaar. Wie met lage overheadkosten werkt, en dat doen wij, kan een boek wat langer in het magazijn laten liggen: zodat het toch gevonden kan worden door de mensen die het zoeken.
Als uitgever doe je immers niets anders dan: inhoud beschikbaar maken voor de mensen die die inhoud zoeken. Het uit de handel nemen van inhoud is het tegengestelde van wat je als uitgever eigenlijk wilt.

Binnenkort verschijnt bij ons de herdruk van een titel van Hans Stolp, ooit bij een andere uitgever verschenen. Wij maken het weer beschikbaar en zijn daar blij mee!
De genezende kracht van vergeving, dat is een mooie titel met een inhoud die nog wel even mee kan. Kan binnenkort weer gevonden worden!

En kijk eens: Herman Boswijk maakte er een prachtige omslag voor!

Recente berichten

Sociale netwerken