Johannes

Johannes

De Doper & De Evangelist

Johannes de Doper en Johannes de Evangelist hebben elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet - en zijn toch diep met elkaar verbonden. In dit boek worden zij in hun verschillende incarnaties gevolgd, op zoek naar hun samenwerking in het licht van degene door wie zij verbonden zijn: de Christus.
188 pagina’s, met afbeeldingen in kleur. Van 19,50 voor 6,00

Johannes de Doper is vanaf de geboorte verbonden met het Jezuskind, nee zelfs, zoals de bijbel vermeldt, al vóór de geboorte. Later, tijdens de doop in de Jordaan, maakt Johannes de geboorte van het Christuswezen mee.
Johannes de Evangelist is de enige van de apostelen die tijdens het mysterie van Golgotha aan het kruis staat en de dood van Christus meebeleeft.

Welke verbinding was er tussen Johannes de Doper en Johannes de Evangelist? Waarom zijn zij in talloze kunstwerken samen afgebeeld? Wat weten wij over andere incarnaties van deze twee grote individualiteiten?

In dit boek worden zij door hun verschillende incarnaties gevolgd en ontstaat een groots beeld van de verbinding tussen deze twee uitzonderlijke individualiteiten.

info van de uitgever

ISBN 9073310431

6,00