[21 januari 2021] Soms geven we een titel uit waarvan je denkt: ‘Hoe is het eigenlijk mogelijk dat dat gebeurt? Een bijzonder boek, waar elke uitgever trots op zou mogen zijn; een boek over een bijzonder  thema; een boek van een bijzondere auteur die er heel lang aan gewerkt heeft…’

En het is ook helemaal gelukt met deze uitgave: een mooie gebonden en genaaide uitgave, met vele illustraties in kleur, mooi vormgegeven. We zijn er blij mee (en zijn ook een beetje trots op)!

Verschenen:
Béatrice Arki
De inwijdingsweg van de Dame met de eenhoorn
– De loutering van de menselijke ziel op de weg naar het hogere –
In Parijs hangt een reeks van zes middeleeuwse wandtapijten die samen ‘het verhaal’ van de dame met de eenhoorn verbeelden. Over wat de beelden op de tapijten werkelijk vertellen leven verschillende opvattingen. De schrijfster, die zich tientallen jaren met dit thema heeft beziggehouden, verklaart de symbolische betekenis van de beelden. Zij brengt de beelden in verbinding met het werk van grote kunstenaars en verdiept hun betekenis met behulp van de antroposofie. De beelden vertellen het verhaal van een innerlijke weg van loutering – om de ziel voor te bereiden op de ontmoeting met het hogere.
(hardcover, genaaid, met vele afb. in kleur)
196p/ € 25,00
MEER INFO: klik hier